ONE MORE B12 PLUS

B12 PLUS

B12 vitamininin ana görevi (diğer görevleri yanında) kırmızı kan hücresi üretimi ve merkezi sinir sisteminin korunmasıdır

ONE MORE B12 PLUS

B12 vitamininin ana görevi (diğer görevleri yanında) kırmızı kan hücresi üretimi ve merkezi sinir sisteminin korunmasıdır. B12 vitaminini gereğinden fazla almak gibi bir durum söz konusu değildir, çünkü B12 vitamini suda çözünen vitaminler arasındadır ve vücut ihtiyacı olanı aldıktan sonra fazlasını idrar yoluyla sistemden atar. Bu nedenle düzenli olarak alınmalıdır. B12 vitamini eksikliğinde anemi, denge kaybı, bacak ve kollarda uyuşma, karıncalanma, güçsüzlük gibi belirtiler görülebilir.


Vitamin B1
B1 Vitamini, (diğer adıyla tiamin), protein sentezi, beyin ve sinir sistemindeki pek çok hayati fonksiyonun yürütülmesi gibi konularda görev alan önemli bir vitamindir B1 Vitamininin Yararları, vücudun proteinleri kullanabilmesini, karbonhidratlardan enerji üretimini sağlamasıdır. Ayrıca, beyin fonksiyonları ve sindirim sistemi için gereklidir. B1 Vitamini kan hücrelerinin ve sağlıklı bir dolaşım sistemin oluşumuna yardımcı olur. Kalp ve sindirim sisteminin, kaslarının korunmasında rol alır B1 vitamini eksikliğinde depresyon huzursuzluk, kas güçsüzlüğü, konsantrasyon güçlüğü, bellek zayıflığı, çabuk kızma, ayaklarda karıncalanma, çarpıntı, kabızlık gibi belirtiler görülebilir. Tiyamin eksikliği zamanla kalp kaslarının zayıflamasına ve dolaşım sistemi bozuklularına, ayrıca sindirim sisteminde sorunlara ve Beriberi hastalığına neden olabilmektedir.

Vitamin B3
B3 vitamini temel olarak kolesterolün düşürülmesine, kan şekeri düzeyinin korunmasına, hücrelerdeki genetik işlevin devamına ve gıdalar yoluyla alınan yağın işlenmesine yardımcı olur. Ayrıca diğer B kompleks vitaminleri gibi vücutta enerji üretimi için gereklidir. B3 vitamini duyulan ihtiyaç halsizlik, kas zayıflığı, iştah kaybı, cilt enfeksiyonları ve sindirim sistemi rahatsızlıklarında artabilir.
Vitamin E
One More ​ B12 Plus İçeriği: B12 vitamininin ana görevi (diğer görevleri yanında) kırmızı kan hücresi üretimi ve merkezi sinir sisteminin korunmasıdır. B12 vitaminini gereğinden fazla almak gibi bir durum söz konusu değildir, çünkü B12 vitamini suda çözünen vitaminler arasındadır ve vücut ihtiyacı olanı aldıktan sonra fazlasını idrar yoluyla sistemden atar. Bu nedenle düzenli olarak alınmalıdır. B12 vitamini eksikliğinde anemi, denge kaybı, bacak ve kollarda uyuşma, karıncalanma, güçsüzlük gibi belirtiler görülebilir. Vitamin B12 Vitamin B1 B1 Vitamini, (diğer adıyla tiamin), protein sentezi, beyin ve sinir sistemindeki pek çok hayati fonksiyonun yürütülmesi gibi konularda görev alan önemli bir vitamindir B1 Vitamininin Yararları, vücudun proteinleri kullanabilmesini, karbonhidratlardan enerji üretimini sağlamasıdır. Ayrıca, beyin fonksiyonları ve sindirim sistemi için gereklidir. B1 Vitamini kan hücrelerinin ve sağlıklı bir dolaşım sistemin oluşumuna yardımcı olur. Kalp ve sindirim sisteminin, kaslarının korunmasında rol alır B1 vitamini eksikliğinde depresyon huzursuzluk, kas güçsüzlüğü, konsantrasyon güçlüğü, bellek zayıflığı, çabuk kızma, ayaklarda karıncalanma, çarpıntı, kabızlık gibi belirtiler görülebilir. Tiyamin eksikliği zamanla kalp kaslarının zayıflamasına ve dolaşım sistemi bozuklularına, ayrıca sindirim sisteminde sorunlara ve Beriberi hastalığına neden olabilmektedir. B3 vitamini temel olarak kolesterolün düşürülmesine, kan şekeri düzeyinin korunmasına, hücrelerdeki genetik işlevin devamına ve gıdalar yoluyla alınan yağın işlenmesine yardımcı olur. Ayrıca diğer B kompleks vitaminleri gibi vücutta enerji üretimi için gereklidir. B3 vitamini duyulan ihtiyaç halsizlik, kas zayıflığı, iştah kaybı, cilt enfeksiyonları ve sindirim sistemi rahatsızlıklarında artabilir. Vitamin B3 Vitamin E İnsanda karaciğerin yanı sıra yağlı dokularda, böbrekte, kalpte, kaslarda ve böbrek üstü bezi kabuğunda depolanır. A vitamini, doymamış yağ asitleri ve C vitamini gibi maddelerin oksidasyonunu önleyerek antioksidan özellik gösterir. Yararları; En iyi antioksidandır. Belli başlı virüslerin oluşmasını engelleyerek kanser gibi dejeneratif hastalıkların oluşmasını engeller. Hücre zarı ve taşıyıcı moleküllerin lipid kısmını stabilize ederek hücreyi serbest radikaller, ağır metaller, zehirli bileşikler, ilaç ve radyasyonun zararlı etkilerinden korur. Bağışıklık sisteminin aktivitesi için gereklidir. Timus bezini ve alyuvarları korur. Virütik hastalıklara karşı bağışıklık sistemini geliştirir. Göz sağlığı için hayati önem taşır. Retina gelişimi için gereklidir. Belli başlı virüslerin katarakt yapıcı etkilerini önler. Yaşlanmaya karşı koruyucudur.Belli başlı virüslerin dokular, deri ve kan damarlarında oluşturduğu dejenaratif etkiyi önler.Yaşlanmayla ortaya çıkan hafıza kayıplarını da önleyici etkisi vardır.
Vitamin C
C vitamini; askorbik asit olarak bilinen, suda eriyebilen, insan vücudunda depolanmayan ve fazlası vücuttan ter yada idrar yoluyla atılan bir vitamin türüdür. Özellikle ateşli hastalıklarda ve zehirlenmelerde vücut direncinin artırılmasına yardımcıdır. C vitamini aynı zamanda kolesterol düşürücüdür, enerji verir.
Folik Asit
B vitamini ailesinin bir üyesi olan folik asit, DNA sentezi ve hücre bölünmesi süreçlerinde önemli yeri olan bir vitamindir. Folat ya da B9 vitamini olarak da bilinir.
Folik asit ne işe yarar?Folik asit vücutta kan yapımı, yeni hücre oluşumu, DNA sentezi gibi önemli biyolojik süreçlerde rol oynar. Folik asitin damar sertliğini azaltarak kalp krizi, bunama ve felç gibi birçok kötü hastalığın oluşmasını da engellediği bilinmektedir. Hamilelikte, hatta hamilelik öncesinde önerilen folik asit takviyesinin ise anne adayının sağlıklı bir gebelik geçirebilmesi ve bebeğin gelişiminde oluşabilecek sorunların önlenmesi için önemli olduğu düşünülüyor.

B12 Eksikliğine Dikkat

Unutkanlık, yorgunluk ve uyuşukluk hissi ile kendini gösteren B12 eksikliği oldukça ciddiye alınması gereken bir konu. B12 yalnızca hayvansal kaynaklı yiyeceklerde bulunuyor ve yeterli miktarda alınmadığında ciddi rahatsızlıklara yol açıyor.

B12 Plus Ne Zaman Alınmalı?

Diyaliz ve karaciğer hastalıklarında, duyma kaybında, gebelik öncesi, gebelik dönemi ve emzirme dönemi, kısırlık, cinsel istek azalması, cilt hastalıkları, kansızlık gibi durumlarda mutlaka B12 alınması gerekiyor.

B12 Plus ve Yardımcı Kuvvetleri

Yeterli ve düzenli yemek yiyemeyenler, ilaç içmeyi sevmeyen ya da unutanlar ve enjeksiyondan korkanlar için üretilen B12 Plus bantları imdada yetişiyor; üstelik yardımcı kuvvetleri B1, B3, E, C ve Folik Asit ile birlikte…

B12 Takviyesi Şart!

Günlük koşuşturma sırasında atıştırdığımız yiyeceklerle vücudumuz ihtiyacı olan besinleri alamıyor, yorgunluk ve sinirlilik gibi tepkilerle sinyal veriyor, peki kaçımız vücudunun sesini dinliyor?

Unutkanlık, yorgunluk ve uyuşukluk hissi ile kendini gösteren B12 eksikliği oldukça ciddiye alınması gereken bir konu. B12 yalnızca hayvansal kaynaklı yiyeceklerde bulunuyor ve yeterli miktarda alınmadığında ciddi rahatsızlıklara yol açıyor. Vegan ve vejetaryenler ise B12’yi yalnızca tabletlerle alabiliyor çünkü vücudumuz kendi kendine B12 üretemiyor, üretmediği gibi depolamıyor da. Bunun için B12 takviyesi yapmamız gerekiyor.

Diyaliz ve karaciğer hastalıklarında, duyma kaybında, gebelik öncesi, gebelik dönemi ve emzirme dönemi, kısırlık, cinsel istek azalması, cilt hastalıkları, kansızlık gibi durumlarda mutlaka B12 alınması gerekiyor.

Ürün İçeriği

Folik Asit: Kırmızı ve beyaz kan hücreleri üreten ve ürettiği hücreleri koruyan bir vitamindir. Böylelikle vücudu kanserden korur. Ayrıca karbonhidratı enerjiye dönüştürdüğü de bilinir. Eksikliği durumunda vücutta kansızlık başlar ve Dünya Sağlık Örgütü’nün bildirdiğine göre insanların yüzde 98’inde yok denecek kadar azdır.

Depresyon, baş ağrısı, baş dönmesi, soluk cilt, halsizlik, sinirlilik, zihinsel karışıklık, kaslarda güçsüzlük, nefes darlığı, ağız yaraları, dil şişmesi gibi belirtiler vererek eksikliğini hissettirir. Bu yüzden kadın, erkek, çocuk, yaşlı herkesin mutlaka alması gereken bir vitamindir.

Hamilelik ve emzirme döneminde besin yoluyla alımı zorlaştığı için takviyesi çok önemlidir. Uzmanlar, hamile kalmadan önce ve kaldıktan sonraki 12 hafta içinde bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için mutlaka alınması gerektiğini belirtiyorlar. Otizmin de önüne geçtiği biliniyor.

C Vitamini: C vitamini, damarlarımızı, kaslarımızı, kıkırdaklarımızı ve kemiklerimiz için hayati önem taşıyan kolajeni oluşturuyor ve maalesef B12 üretmeyen vücudumuz C vitaminini de üretmiyor ve vücuttan doğrudan attığı için depolamıyor.

C vitamininin faydaları ise şu şekilde; bağışıklık sistemini güçlendiriyor, göz hastalıklarına karşı koruyor, felç geçirmeyi ve kansızlığı önlüyor, nezle ve grip etkilerini azaltıyor, eklem ve kas ağrılarını dindiriyor, zinde bir görüntü sağlıyor.

Bunun yanında; alkol ve sigara kullanımında vücuttaki C vitamini oranı ciddi ölçüde azaldığı için mutlaka takviye edilmesi gerekiyor.

E Vitamini: Bağışıklık sistemini güçlendirdiği için kanseri önleyen, kalp ve damar sağlığını ve hücre zarını koruyan bir vitamin.

Vücudumuzdaki eksikliğini, deride çatlaklar, morarmalar, tırnak ve saçlarda güçsüzlük, egzama ve sedef, görme problemi, hormon bozuklukları, kas ve kemik ağrıları ve halsizlik, titreme ve denge ve yürüme zorlukları gibi belirtilerle gösteriyor.

B1 Vitamini: Kas, sinir sistemi ve kalp sağlığı için oldukça önemli bir vitamin. Vücutta yeterince olmadığı durumlarda,

dikkat dağınıklığı, sinirlilik hali, yorgunluk gibi belirtiler ortaya çıkıyor. Dolayısıyla sinir sisteminde bozukluk ve Alzheimer hastalığına davetiye çıkarıyor. Vücudumuzda B1 vitamini eksik olduğunda sindirim bozukluğu, böbrek taşı ve kansızlık görüldüğü bildiriliyor. En önemli özelliklerinden biri de karbonhidratı enerjiye dönüştürmesi.

B3 Vitamini: DNA yapım ve onarımına, cildin korunmasına ve yorgunluğun azaltılmasına yardımcı bir vitamin. Protein ve Omega 3 yönünden zengin. Kolesterolü dengeliyor. Yiyecekleri enerjiye dönüştürüyor.

B3 eksikliği, baş dönmesi ve baş ağrısı, hafıza sorunları, ishal, cilt hastalıkları, yorgunluk, depresyon gibi belirtiler gösteriyor.

Nasıl kullanılır?

Transdermal dalga teknolojisi ile üretilen B12 Plus, yapıştırılacak yer temizlendikten sonra kuru bölgeye direkt olarak yapıştırılır. Bandın içerisinde bulunan bitkisel besin değerleri vücudun ihtiyaç duyduğu kadarını 24 saat boyunca yavaşça emer. Emilen bu besin değerleri hiçbir kayba uğramadan kılcal damarlardan kana karışır, üstelik ne eksik ne de fazla; vücudun ihtiyacını alıp kanalları kapatır. Böylece günlük vitamin desteğimiz karşılanmış olur.

İlaç olmadığı için mide, karaciğer ve böbrekte hiçbir hasara yol açmaz. Göz ve vücudun diğer hassas noktaları ile temastan kaçınılmalıdır. Yanık ve yaralı bölgelerde kullanılmaz.

Transdermal dalga teknolojisi nedir?

Hap almak veya iğne olmaktan hoşlanmayanlar için ideal bir yöntemdir. Etken maddelerin bir bant yüzeyine yerleştirilmesi ve deriye yapıştırıldığı anda kılcal damarlardan geçerek direk hücresel olarak etki sağlaması yoludur. Özetle; yapıştır ve iyileş, işte bu kadar basit…

geldoy-whatsapp-butonu

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp